Adalet Anaokulu
KAZIM KARABEKİR MAH. MUSTAFA KEMAL PAŞA BUL. NO 29 İÇ KAPI NO 1 YÜREĞİR / ADANA

VİZYON

Kurumumuz, çocuklarımızı toplum ve insanlık için üstün değerlere ve niteliklere sahip, iyi eğitimli, yaşam boyu öğrenen, Atatürkçü, yeniliklere açık, iş dünyasında ve sosyal hayatta fark oluşturan, topluma örnek teşkil eden bireyler olarak geleceğe hazırlamayı, öğrencilerimizin bilim ve teknikte, kültür ve sanatta, spor ve bedensel gelişimlerinde en üst noktaya çıkacağı bir okul ortamı oluşturmak, velilerimizin de işbirliğiyle öğrencilerimizi bu ihtiyaçlar doğrultusunda donatılmış, topluma yön veren liderler olarak yetiştirmeyi, milli ve manevi değerlerine sahip olarak eğitim, plan ve programları hazırlamayı tüm çalışanların bilgi ve becerilerini bu doğrultuda geliştirmeyi hedef edinmiştir.

MİSYON

Ülkemizin ve dünyanın her yerinde lider, yenilikçi, güvenilir, kültürüne sahip çıkan, özgüvenli öğrenciler yetiştirmek. Her seviye sınıf ve düzeyinde verilen eğitimle öğrencilerimizi seçkin ve üstün kılmak. Aldığı eğitim ile çevresine değer katan, farklılığını her alanda gösteren çağın ihtiyaçlarına göre donatılmış, değerli bireyler yetiştirmek.

İKİLİ

07.30-12.30